הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
קובה סלק ארצישראלי של תיקי
קציצות סולת במילוי בשר במרק סלק
60 דקות
מנה עיקרית
Previous
Next
מצרכים
2 כוסות סולת
1 כוס מים
3 כפות שמן
1 כפית מלח שטוחה
250 גרם חזה עוף טחון
250 גרם בשר בקר טחון
קורט בהרט
3 סלקים
1 בצל
אופן ההכנה
מערבבים את הסולת, השמן והמים בקערה עד לקבלת עיסה רטובה ודביקה
קוצצים את הבצל
בקערה נפרדת מערבבים את הבצל עם הבשרים והבהרט
יוצרים עיגולים מבלילת הבצק ומשטחים כל אחד על כף היד, במרכז כל עיגול שמים כף ממלית הבשר וסוגרים היטב ומניחים בצד
בינתיים, חותכים את הסלקים לחתיכות גדולות ושמים בסיר עם מים ומביאים לרתיחה. את המרק מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם
כשהמרק רותח מכניסים את קציצות הקובה ומבשלים לכחצי שעה
טיפ של אלופים
“רצוי להגיש לצד אורז לבן”
עוד מהמתכונים שלי