קציצות מטוגנות מבית סבתא רבקה

קציצות מטוגנות מבשרים שונים
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 500 גרם בשר עוף טחון
  • צרור שמיר
  • 5 שיני שום כתושות
  • 1 בצל
  • 100-200 גרם פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • קוצצים את הבצל והשמיר
  • מערבבים היטב את כל המצרכים בקערה
  • מחממים במחבת גדולה מעט שמן לטיגון
  • מתערובת הבשרים יוצרים כדורים ומניחים במחבת (כמה שנכנס יחד)
  • מטגנים את הקציצות היטב לפני שמוציאים אותן אל צלחת עם נייר סופג

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר