שקשוקה חריימה של פדצור

תבשיל פלפלים ועגבניות עם דג וביצה
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1 פלפל חריף
  • 1 פלפל אדום
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 2 יחידות פילה סלמון
  • 3 ביצים
  • 2 שיני שום
  • ½ כוס מים
  • ¼ כוס שמן קנולה
  • 1/2 כפית מלח שטוחה
  • 1/2 כפית פלפל שחור שטוחה
  • 1 כפית פפריקה (מתוקה או חריפה לבחירה) שטוחה

אופן ההכנה

  • חותכים לחתיכות גדולות את הפלפלים
  • מטגנים את הפלפלים במחבת עם מעט שמן
  • מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים הכל היטב
  • כותשים את השום ומוסיפים אל המחבת
  • מוסיפים את המים
  • אל התבשיל מוסיפים את הפפריקה (מתוקה או חריפה), מלח, פלפל שחור ואת השמן
  • חותכים לחתיכות (לפי בחירה) את פילה הסלמון ומוסיפים למחבת
  • לאחר כ-20 דקות מוסיפים את הביצים
  • מכסים את המחבת לעוד כ-10-15 דקות

טיפ של אלופים

“מנה לכל עונה”

עוד מהמתכונים שלי