הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
שקשוקה חריימה של פדצור
תבשיל פלפלים ועגבניות עם דג וביצה
60 דקות
מנה עיקרית
Previous
Next
מצרכים
1 פלפל חריף
1 פלפל אדום
100 גרם רסק עגבניות
2 יחידות פילה סלמון
3 ביצים
2 שיני שום
½ כוס מים
¼ כוס שמן קנולה
1/2 כפית מלח שטוחה
1/2 כפית פלפל שחור שטוחה
1 כפית פפריקה (מתוקה או חריפה לבחירה) שטוחה
אופן ההכנה
חותכים לחתיכות גדולות את הפלפלים
מטגנים את הפלפלים במחבת עם מעט שמן
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים הכל היטב
כותשים את השום ומוסיפים אל המחבת
מוסיפים את המים
אל התבשיל מוסיפים את הפפריקה (מתוקה או חריפה), מלח, פלפל שחור ואת השמן
חותכים לחתיכות (לפי בחירה) את פילה הסלמון ומוסיפים למחבת
לאחר כ-20 דקות מוסיפים את הביצים
מכסים את המחבת לעוד כ-10-15 דקות
טיפ של אלופים
“מנה לכל עונה”
עוד מהמתכונים שלי
מנה עיקרית
תבשיל לקוסקוס של פדצור
פירה עם ירקות
40 דקות
שיתוף