רשימת מרכיבים: ל 8 סועדים
גבינה מתובלת -המלית:
לרוטב:
המלית:
הירקות:
לשרוף את הפלפלים על אש או לקלות בתנור
לקלוף את הקליפה ולחתוך לחצי לאורך (לייצר ‘סירות’)
לשים בכל חצי 3 כפות מלית
במידה והפלפל קטן ניתן להשתמש בכולו – לעשות חתך ולפרוס את הפלפל
למלא במלית ולסגור משני הצדדים כאשר נשאר פתח קטן
לחתוך מלמטה 3 חתיכות בעובי 2.5-3 ס”מ ואת הקצה העליון לחתוך לחצי
לטגן בשמן או לאפות בתנור מראש
למרוח מלית על הפרוסות עד יצירת כיפה (“כמו שמכינים כדורי פלאפל”).
ניתן להוסיף על כל פרוסה חתיכת עגבנייה לטעם ולקישוט
לחתוך כל קישוא לאורך, 2 חלקים. ניתן לחתוך כל ‘סירה’ לחצי ע”מ לקבל גודל מנה קטן יותר
לאפות ולא לטגן, ישר למרוח את המלית – לייצר מעין גבעה על הקישוא
ניתן להוסיף על כל פרוסה חתיכת עגבנייה לטעם ולקישוט
לחתוך כל עגבנייה לחצי ולהוציא את התוכן (ניתן להוסיף לרוטב)
למלא עד הקצה במלית
לסדר בתבנית, אחד ליד השני עם מרווח קטן ביניהם
לערבב בקערה את החומרים של הרוטב ולהוסיף מים חמים לפי גודל התבנית- כך שתיווצר שכבה של ½ ס”מ.
לסדר את הירוקות הממולאים בתבנית
לצקת מעליהם את הרוטב
לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות (ללא מכסה) כ-18 דק’, עד שהגבינה למעלה מקבלת חריכה ונהיית קשה.
התרומה שלכם חשובה לנו!
בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.
בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:
6 ש”ח
42 ש”ח
74 ש”ח
128 ש”ח
סכום אחר