הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
מרק הצ'ורבה של סאלי
הסיפור המרגש מאחורי המתכון: סאלי נהגה להכין מרק זה למשפחתה בתקופת השואה, והוא שמר עליהם שבעים ואיתנים עד שזכו לעלות יחד לארץ ישראל
30 דקות
מנה עיקרית
Previous
Next
מצרכים
3 גזרים
3 פלפלים גדולים
2 קישואים
1 בצל
1 תפוח אדמה
4 כוסות מים
אופן ההכנה
קולפים וחותכים את הגזרים
חותכים את הפלפלים לרצועות
חותכים לעיגולים את הקישואים
קוצצים את הבצל
קולפים את תפוח האדמה וחותכים לרצועות עבות
מרתיחים מים
מכניסים לסיר המים הרותחים את כל הירקות
מבשלים עד שהירקות מתרככים
טיפ של אלופים
מוסיפים את כל הבצל עבור הטעם
עוד מהמתכונים שלי
מנה ראשונה
כבד קצוץ אשכנזי
מנת פתיחה של כבד עוף קצוץ דק, המתאימה לארוחות שבת וחג
30 דקות
שיתוף