מרק הצ'ורבה של סאלי

הסיפור המרגש מאחורי המתכון: סאלי נהגה להכין מרק זה למשפחתה בתקופת השואה, והוא שמר עליהם שבעים ואיתנים עד שזכו לעלות יחד לארץ ישראל
30 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 3 גזרים 
  • 3 פלפלים גדולים
  • 2 קישואים 
  • 1 בצל 
  • 1 תפוח אדמה
  • 4 כוסות מים

אופן ההכנה

  • קולפים וחותכים את הגזרים
  • חותכים את הפלפלים לרצועות
  • חותכים לעיגולים את הקישואים
  • קוצצים את הבצל
  • קולפים את תפוח האדמה וחותכים לרצועות עבות
  • מרתיחים מים
  • מכניסים לסיר המים הרותחים את כל הירקות
  • מבשלים עד שהירקות מתרככים

טיפ של אלופים

מוסיפים את כל הבצל עבור הטעם

עוד מהמתכונים שלי