כבד קצוץ אשכנזי

מנת פתיחה של כבד עוף קצוץ דק, המתאימה לארוחות שבת וחג
30 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 2 בצלים
  • 6 כפות שמן זית
  • קילו כבד עוף נקי 1
  • 4 פלפל אדום
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • חותכים את הבצלים לרצועות
  • מטגנים את הבצלים במחבת ללא שמן
  • מוסיפים את שמן הזית לאחר אידוי הבצל  
  • טוחנים את בשר הכבד במכונה
  • מוסיפים את הכבד 
  • קוצצים את הפלפל האדום
  • מוסיפים את הפלפל האדום הקצוץ
  • מטגנים כארבע דקות נוספות, ומורידים מהאש

טיפ של אלופים

מטגנים טוב עד שמתאדים כל הנוזלים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר