מרק הצ'ורבה של סאלי

הסיפור המרגש מאחורי המתכון: סאלי נהגה להכין מרק זה למשפחתה בתקופת השואה, והוא שמר עליהם שבעים ואיתנים עד שזכו לעלות יחד לארץ ישראל
30 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 3 גזרים 
  • 3 פלפלים גדולים
  • 2 קישואים 
  • 1 בצל 
  • 1 תפוח אדמה
  • 4 כוסות מים

אופן ההכנה

  • קולפים וחותכים את הגזרים
  • חותכים את הפלפלים לרצועות
  • חותכים לעיגולים את הקישואים
  • קוצצים את הבצל
  • קולפים את תפוח האדמה וחותכים לרצועות עבות
  • מרתיחים מים
  • מכניסים לסיר המים הרותחים את כל הירקות
  • מבשלים עד שהירקות מתרככים

טיפ של אלופים

מוסיפים את כל הבצל עבור הטעם

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר