הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
מרק הבמיה האגדי של סבא דוד
מרק במיה עם בשר הודו
90 דקות
מנה עיקרית
Previous
Next
מצרכים
2 בצל
צרור עלי סלרי
צרור עלי סלק (מנגולד)
1 כרישה
500 גרם בשר הודו
3 עגבניות
5 שיני שום
1 קופסה גדולה של רסק עגבניות
1 כפית קינמון
2 שקיות במיה קפואה
1 כף אבקת מרק בצל
1 כף אבקת מרק עוף
1 חבילת קובה קפוא
קורט בהרט
קורט תבלין לתיבול עוף
אופן ההכנה
קוצצים את הבצלים, הסלרי ואת עלי הסלק (המנגולד), רק את החלק הירוק בכרישה ומעט מהלבן
מטגנים את הבצלים בסיר עם שמן, מוסיפים כורכום, פלפל שחור, בהרט ותבלין לתיבול עוף
מוסיפים אל הבצל את הבשר ומערבבים
לאחר מספר דקות מוציאים את הבשר ומוסיפים אל הסיר את שיני השום ואת העגבניות (חתוכות), מערבבים ומוסיפים את רסק העגבניות וכפית הקינמון
אחרי כ-5 דקות מחזירים את הבשר אל הסיר ומערבבים הכל יחד
מוסיפים מעט מים אל הסיר, את הירוקים שחתכנו קודם לכן ואת הבמיה
לאחר מספר דקות מוסיפים את אבקות המרק ואת חבילת הקובה
מוסיפים מים עד שיגיעו קרוב לשפת הסיר ומבשלים עד שהקובה צפים
טיפ של אלופים
“מומלץ הרבה תיבול. לצד המרק מומלץ לאכול גם את האורז”
עוד מהמתכונים שלי
מנה עיקרית
אורז בנוסח עיראקי מביתו של דוד
אורז מתובל ובבישול ארוך
60 דקות
שיתוף