ג’אן נולד בטורקיה, גדל באיסטנבול ועבד שם בפיננסים במפעל שהקים אביו. הוא התחתן ונולדו לו שתי בנות, התחתן פעם שניה ויש לו עוד בן ובת מנישואים אלה, סה”כ ארבעה ילדים. לפני ארבע שנים ג’אן עלה ארצה עם אשתו ובנו בן ה20, הוא מספר שהמצב בטורקיה לא היה נעים עם הממשלה, והם גם חשבו שלבנו יהיה יותר טוב בישראל. שתים מבנותיו נותרו בטורקיה ובת נוספת חיה בארה”ב ועובדת באמאזון.
כיום ג’אן בפנסיה, מתנדב במרכז רייך פעמיים בשבוע, אוהב לשחק טניס ולקרוא ספרים, גר במרכז תל אביב. הוא בחר לבשל קסיר שזו מנה של בורגול, ירקות ותבלינים, מנה שמאוד פופולרית בטורקיה והוא אוהב לאכול, ולמד לבשל מאשתו. ג’אן מספר שהוא גדל בבית שבישלו בו הרבה, אבל כילד הוא אהב לאכול קבבים ולחמג’ון, אהב לאכול בעיקר בחוץ, לאו דווקא אוכל שמבשלים בבית.