“האוכל בעבורי הוא מרכז החיים” כך אומרת לאה. “אני אוהבת לבשל, בעיקר את המאכלים הפרסיים ובראשם הגונדי שהוא מאכל ממושך הכנה. אני שמה לי ברקע מוסיקה פרסית וחוגגת עם עצמי במטבח”. זהו האוכל שמזכיר לה את בית הוריה. אמא וסבתא שלה היו מבשלות והיא לא למדה מהן דבר. לאה התחתנה בגיל 14 ובגיל 15 כבר היתה אמא. יש לה חמישה ילדים, שנים-עשר נכדים ושנים-עשר נינים. בגיל 60 כבר היתה סבתא-רבתא. כאישה וכאם צעירה למדה לבשל לבדה, תוך ניסיון וטעייה “בארוחה הראשונה הכל התקלקל והיום כולם רוצים ללמוד ממני” מספרת לאה. היא אוספת מתכונים מכל הבא ליד, מנתחת מנות ומרכיבים במסעדות ואז מכינה בעצמה. ילדיה ונכדיה כולם סביבה, קשורים אליה, אל מטעמיה ולליבה הגדול והפתוח.