עדנה גדלה ברמת גן, המטבח בבית נוהל בדרך כלל על ידי סבתה של עדנה שלדבריה, בישלה מתכונים בסיסיים יותר מפאת צניעות כלכלית, “שניצל אכלתי בפעם הראשונה בצבא”, עדנה התחתנה כשהייתה בת 24, מה שהניע אותה לחקור את תחום הבישול ולרכוש ספרי בישול וללמד עצמה לבשל, דבר שהיא מאוד אוהבת לעשות היום.
עדנה עבדה בבנק דיסקונט ולאחר מכן 30 ב’בריאות כללית’ ומשם יצאה לפנסיה. היום עדנה מתנדבת בסניף ‘בריאות כללית’ בו עבדה ומתנדבת בספרייה העירונית. בזמנה הפנוי נהנית מקריאה ולהאזין למוזיקה.
לעדנה שני ילדים ושני נכדים.