לאה חג'בי

שנת לידה:

1939

עיר לידה:

תימן

הכירו אותי:

בצעירותה עבדה לאה ביהלומים ולאחר שהתחתנה בגיל 17 וחצי, עברה לעבוד בתחום אחר – חקלאות. לבעלה ולה היה שטח נרחב ובו הם גידלו יחד: תותים, קישואים, תרד, ועוד. ללאה 5 ילדים, בן בכור ולו מפעל לשוקולד, ובן מנהל עסק, בת נוספת שהיא אחות מוסמכת בבית החולים בלינסון, בן עובד מכון מור בנתניה ובת קטנה שעובדת בתל אביב. ללאה 11 נכדים וכ-5 נינים. אימה של לאה עבדה כטבחית בבית הספר לפני מלחמת השחרור, ולאחר שילדה, הילדים של לאה היו נוסעים הישר מהשירות הצבאי לסבתם שהייתה מבשלת להם ממולאים, ג’חנון, וקובנה. לאה מודה שאת יכולות הבישול רכשה בעיקר מתוך אילתור מוצלח של הרגע. אמא שלה הייתה אחראית על המשמעת ועל הלידים, ואביה היה עבורה כמו חבר אמת. בתקופה האחרונה, לאה מעדיפה לבשל רק מה שהיא אוהבת, בעיקר: מרק תימני, לחוח וממולאים.

המתנדב/ת:

מחזור:

מחזור יב

חוויות מההתנדבות

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר