שנת לידה:

1954

עיר לידה:

רמת גן, ישראל

הכירו אותי:

עדנה גדלה ברמת גן, המטבח בבית נוהל בדרך כלל על ידי סבתה של עדנה שלדבריה, בישלה מתכונים בסיסיים יותר מפאת צניעות כלכלית, “שניצל אכלתי בפעם הראשונה בצבא”, עדנה התחתנה כשהייתה בת 24, מה שהניע אותה לחקור את תחום הבישול ולרכוש ספרי בישול וללמד עצמה לבשל, דבר שהיא מאוד אוהבת לעשות היום. עדנה עבדה בבנק דיסקונט ולאחר מכן 30 ב’בריאות כללית’ ומשם יצאה לפנסיה. היום עדנה מתנדבת בסניף ‘בריאות כללית’ בו עבדה ומתנדבת בספרייה העירונית. בזמנה הפנוי נהנית מקריאה ולהאזין למוזיקה. לעדנה שני ילדים ושני נכדים.

המתנדב/ת:

מחזור:

מחזור 22

חוויות מההתנדבות

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר