לרוטב-
לחמם את השמן על אש בינונית, להוסיף את הבצל ולטגן כרבע שעה על אש בינונית ואז להוסיף את הכרפס ואת השום ולטגן כדקה עד שמריחים ריח של שום. להוסיף את הרסק, הפפריקה, הסוכר והמלח, לערבב מעט ולהוסיף את המים. להביא את הרוטב לרתיחה, לכבות את האש, לכסות ולהניח את הסיר בצד.
בקערה להוסיף את כל החומרים שצריך למילוי- האורז, לימון סחוט, עגבנייה, נענע יבש, שום, פפריקה, כורכום, וקצת מלח ופלפל שחור. לערבב את כל החומרים ואז לקחת כל פלפל ולמלא אותו.
לשים את הפלפלים בסיר ולמלא במים עד שלושת רבע מגובה הפלפלים ולהרתיח. לאחר שרותח לכסות את הסיר ולהשאיר על אש קטנה לבערך שעתיים עד שהפלפלים רכים.
בזמן הבישול מידי פעם למזוג על הפלפלים את הרוטב מהסיר ובחצי שעה האחרונה להסיר מכסה
התרומה שלכם חשובה לנו!
בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.
בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:
6 ש”ח
42 ש”ח
74 ש”ח
128 ש”ח
סכום אחר