המרק התימני של רחל

מרק תימני עם עוף וירק שרחל מגישה זך
שעה ורבע
מנה עיקרית

מצרכים

  • 4 חתיכות עוף משתי כרעיים מפורקות
  • 5 שיני שום 
  • 1 בצל שלם 
  • 1 כפית מלח 
  • 1 כפית שטוחה חוואיג’ של מרק 
  • ½ כפית מרק עוף (רק בחורף מוסיפה) 
  • 1/4 צרור כוסברה
  • 1 גבעול סלרי עם עלים

אופן ההכנה

  • למלא את הסיר ¾ מים 
  • להכניס את העוף ולהרתיח
  • להוציא את הקצף שצף, להשאיר מעט ממנו בסיר בשביל הטעם
  • להנמיך את האש ולהוסיף את התבלינים
  • אחרי חצי שעה להוסיף את הסלרי והכוסברה
  • חצי שעה נוספת של בישול והמרק מוכן

 

טיפ של אלופים

  • להוציא את הקצף שיוצא מהעוף, להשאיר מעט ממנו 
  • את הירק קושרת עם עלה אחד או שניים ומוציאה לפני ההגשה 

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר