- להרתיח מים בסיר, חצי סיר
- להוסיף את הבשר החתוך לקוביות
- לשפוך את כל המים עם הקצף
- להוסיף שוב מים רותחים שיכסו שליש סיר
- להוסיף לסיר את הבצל חתוך לרבעים , בצל ירוק, עגבניות, שום וכוסברה
- לבשל 40 דקות עד לריכוך באש בינונית
- להוסיף לסיר את תפוה”א והתבלינים להרתיח ואז לבשל עוד 15 דקות
- להנמיך את האש לבשל עוד 15 דקות
- להוסיף את הבטטה, להרתיח ולבשל 20 דקות
- להוסיף מים רותחים במידת הצורך שהמרק לא יהיה דליל מידי
טיפ: להוסיף את המרכיבים בהדרגה כדי שיעשו בצורה הכי טובה וטעימה
אפשר להוסיף גם דלעת אדומה מתוקה