מרק תימני

מרק שהוא מנה עיקרית. , טעים ובריא
מנה עיקרית

מצרכים

  •       5 שוקיים
  •       2 ליטר מים
  •       1 בצל קטן
  •       2 תפו”א
  •       חצי כף כורכום
  •       חצי כף כמון
  •       חצי כפית שטוחה ציפורן
  •       רבע כף הל
  •       2 כפות מרק עוף
  •       חצי כף שטוחה של מלח
  •       חצי חבילת כוסברה
  •       1.5 כפות קמח
  •       1.5 כפות שמן

אופן ההכנה

  •      לקצוץ בצל לקוביות, לשים בסיר עם רבע כוס מים, מבשלת עד שמתאדים המים.
  •     לשים את העופות
  •     להוסיף את כל התבלינים, חוץ מהמרק עוף והמלח
  •     להוסיף כוס וחצי מים, לערבב טוב טוב שכל הבשר יקבל את התבלינים.
  •     לבשל על אש גבוהה עד שהמים מתאדים, כל כמה דקות לערבב.
  •     להוסיף 2 ליטר מים רותחים
  •     לערבב את הקמח עם חצי כוס מים, עד שאין גושים. ולהוסיף למרק.
  •     לערבב את הכל, לוודא שאין גושים
  •     לקלף ולחתוך את התפו”א לחצאים
  •     להוסיף את התפו”א, המרק עוף, מלח ושמן
  •     כשהמים רותחים, לערבב, להנמיך את הגז עד שהתפו”א רך.
  •     לשטוף את הכוסברה, לחתוך גס להוסיף לכמה דקות לבישול ולכבות את הגז.

טיפ של אלופים

במהלך כל הבישול שושנה מדברת אל האוכל, מכניסה אליו אנרגיה טובה. 

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר