מרק גספצ'ו

מרק עגבניות ספרדי. יש להגיש קר
עד 30 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • פרוסות לחם לבן 2
  • ראש שום 1
  • קילו עגבניות 1
  • פלפל ירוק בהיר (לא חריף) 1
  • מים 750 ליטר
  • שמן זית 4 כפות
  • חומץ 6 כפות
  • קורט מלח
  • מלפפון 1

אופן ההכנה

  • יש לייבש 2 פרוסות לחם
  • לקלף ראש של שום ולחתוך לחתיכות גסות
  • לחתוך את הפלפל הבהיר לחתיכות גסות ולהכניס הכל לקוצץ עם קצת מים וטוחנים
  • לאחר שטוחנים את הכל מוסיפים את העגבניות וטוחנים שוב
  • מתבלים בכ-4 כפות שמן וכ-6 כפות חומץ וקורט מלח
  • כשמגישים על צלחת מוסיפים מלפפון ירוק קצוץ באמצע ואפשר להוסיף גם קרוטונים

טיפ של אלופים

לא לטחון מלכתחילה הכל ביחד, את העגבניות להוסיף בסוף

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר