פאייה ספרדית וסלט

תבשיל אורז ועוף ספרדי וסלט רענן בצד
45 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

לפאייה:

  • כוס וחצי אורז (עדיף כמה שיותר ארוך)
  • פלפל אדום 1
  • קילו כנפיים 1
  • כורכום חצי כפית
  • מים חמים 3 כוסות
  • אפונה משימורים פחית 1

לסלט:

  • סלרי 1
  • חמוציות חבילה 1
  • חסה שמלה 1
  • אגוזים חופן
  • אגס 1

אופן ההכנה

לפאייה:

  • מטגנים את הפלפל ואז מצננים (משמש כקישוט בסוף)
  • מטגנים את הכנפיים עד להזהבה
  • בינתיים שוטפים ומסננים את האורז
  • מוסיפים את האורז ומיד מים חמים עד כמעט כיסוי של הכנפיים
  • מוסיפים את האפונה ואת הכורכום וקצת מלח ומבשלים על אש בינונית כ20 דקות
  • לאחר שמוכן מקשטים עם הפלפלים

לסלט:

  • קוצצים את כל הירקות יחד
  • מוסיפים לקערה גדולה

 

טיפ של אלופים

להידבק למתכון כי נורא חשוב שזה יהיה אותנטי ובלי תוספות ושדרוגים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר