הזיתים המרוקאים של פאני

זיתים ברוטב אדום – מנה של שבת
30 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 500 גרם זיתים מגולענים
  • 4 שיני שום
  • 1 פלפל ירוק
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • קורט מלח
  • 1 כפית כמון שטוחה
  • 1 כפית פלפל שחור שטוחה
  • 1 כפית פפריקה (מתוקה או חריפה לבחירה) גדושה
  • מעט שמן

אופן ההכנה

  • חותכים לחתיכות גדולות את שיני השום ומטגנים אותן בשמן
  • חותכים את הפלפל הירוק ומוסיפים אל השום
  • מוסיפים את רסק העגבניות יחד עם התבלינים
  • משרים לכ-10 דקות את הזיתים במים חמים ומוסיפים את התבשיל
  • מבשלים לעוד כ-10 דקות

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר