הספינג' של שרה

את הספינג’ מכינים לתינוק כשצומחת לו השן הראשונה. שרה מציינת שנוהגים לרוב להכין את הספינג קטן יותר מאיך שהיא נוהגת להכין.
90 דקות
קינוח

מצרכים

  • 1 ביצה
  •  500 גר קמח 
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס שמן
  • קורט מלח
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה

  • מערבבים יחד את כל המרכיבים: מקמח, שמרים, ביצה, שמן, סוכר ומלח ומתפיחים למשך שעה
  • אחרי שהבצק תפח יוצרים עיגולים קטנים ומשטחים
  • מטגנים בשמן עמוק ולאחר מכן טובלים בסירופ הדרים 

טיפ של אלופים

להכין גרידת תפוז מקליפות תפוז מיובשות טחונות, לשמור במקרר ולהשתמש לקינוחים. כשרוצים לזרז התפחה לכסות את קערת הבצק בשמיכה ואפשר גם לשים בתנור בחום נמוך

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר