*בבישול המרוקאי משתמשים בהמון שמן. אני מפחיתה את כמות השמן למינימום, מבשלת על אש נמוכה והאוכל יוצא נפלא
*אני משלבת בין המטבח המרוקאי והעיראקי, ולהרגשתי לעתים אף משפרת ומשדרגת את שני סגנונות המטבחים. באמצעות תוספות, שילובים וטוויסטים בעלילה, אני לא נצמדת למתכונים המסורתיים וממליצה:
*כמה שהמאכל פשוט יותר, כך טעים יותר
“תנסו כמוני תלמדו ממני ותהנו”
התרומה שלכם חשובה לנו!
בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.
בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:
6 ש”ח
42 ש”ח
74 ש”ח
128 ש”ח
סכום אחר