חריימה מרוקאי

דגים מרוקאים בסגנון מרוקאי
60 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 5 חתיכות דג מושט
  • 1 צרור כוסברה
  • ¾ כוס שמן
  • 1 גמבה 
  • 3 עגבניות
  • 1 פלפל שאטה
  • 4 שינים שום שום
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית מרק עוף
  • 1 לימון פרוס

אופן ההכנה

  • חותכים את כל הירקות גס ומטגנים קלות בשמן בסיר גדול ורחב
  • מניחים את הפלפל שאטה
  • מוסיפים את כל התבלינים
  • מפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה
  • מערבבים מעט וממשיכים לטגן במשך 5 דקות
  • מניחים את הדגים מעל
  • על נתחי הדג מפזרים את חתיכות הלימון
  • מוסיפים מים עם כיסוי הדגים
  • מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך שעה עד שהנוזלים מצטמצמים

טיפ של אלופים

להשתמש בדגי מושט איכותיים ולא לוותר על הכוסברה!

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר