לחם הטחינה של סילביה

לחם טחינה מלא בפינוקי בריאות לחגיגת מטבלים בייתית
3 שעות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 6  כפות טחינה מלאה גולמית
  •  3 ביצים
  •  3 כפות סילאן טבעי
  • אגוזים + גרעינים מעל

אופן ההכנה

  • לחמם מראש תנור לחום של 175 מעלות.
  • בקערה לערבב את כל החומרים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  • מוסיפים לבלילה את האגוזים והגרעינים.
  • שופכים את הבלילה לתבנית
  • אופים בתנור שחומם מראש בערך עד שהלחם מקבל גוון חום.
  • מחלצים בזהירות את הלחם מהתבנית ומכניסים שוב לתנור לעוד 5 דקות אפיה כדי שיהפוך קשיח
  • פורסים רק אחרי שמתקרר לגמרי.

טיפ של אלופים

  • לא לשכוח לפנק בתוספות מעל (אגוזים, גרעינים, שומשום)
  • הצעת הגשה: להגיש לצד מטבוחה, סלט חצילים קלוי וטחינה וסלט חצילים מבושל עם עגבניות וגמבה

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר