חותכים את ליבת הכרוב: החלק המרכזי הקשה ומכנעסים לסיר עם מים רותחים ממתינים שעלי הכרוב יפרדו ואפשר יהיה לקלף אותם
לאחר שמכינים ערמת עלי כרוב מורידים בעדינות בסכין את החלק הקרוב לבסיס הקשה יותר בכדי שאפשר יהיה לגלגל את העלה
מניחים את העלים בערמה כשהחלק החלק כלפי מעלה
חותכים את הקישואים לחצי, מורידים את הקצה בעדינות מבלי שיהיה חור: כלומר שתהיה תחתית לקישוא בצד אחד
מרוקנים את תוכן הקרוב לתוך קערית
מכינים את עיסת הבשר:
מערבבים בעדינות בלי להדק יותר מדי: בשר, אורז, 1 כפית מלח, 1 כפית קארי, 1/2 כפית פלפל שחור, 1 כפית פפריקה, 1 כפית ביחד עם חצי חבילת פטרוזילה קצוצה
למילוי:
את הקישואים ממלאים כמעט עד הסוף, משאירים כחצי ס״מ על מנת שהמילוי לא יצא את הבשר עוטפים בכרוב בצורת מעטפה.
מניחים בסיר רחב שאריות מעלי הכרוב הקרועים כתחתית.
מנחים מעל את הממולאים צמודים אחד לשני כשהכרוב עם הפתח כלפי מטה אם נותרת עיסת בשר
מכינים כדורי קציצות ומוסיפים לסיר מעל
בקערה מכינים את הרוטב:
רסק עגבניות, 1 כפית מלח, 1 כפית פפריקה, 1/2 כפית קארי, 1/2 כפית בהרט, 1/5 כפית פלפל שחור ומוסיפים מים רותחים, כליטר שופכים את הרוטב על הממולאים ומבשלים בתחילה על אש גבוהה לאחר מכן מורידים את האש וממשיכים לבשל כשעה / שעה וחצי עד שהכרוב מתרכך
אפשר לתקן תיבול בהוספת תבלינים ובמידת הצורך חהוסיף מים הממולאים לא חייבים להיות מכוסים בנוזלים מאחר ומבשלים עם מכסה