קומפוט תפוחים מסורתי

קומפוט של פעם וקראמבל תפוחים ללא גלוטן וללא סוכר
עד 30 דקות
קינוח

מצרכים

  • 2 תפוחי עץ מתוקים
  • 2 תפוחי עץ חמוצים
  • 2 אגסים
  • 300 גרם שזיפים מיובשים מגולענים
  • 100 גרם צימוקים כהים שטופים
  • 5 כפות סוכר/סטיויה רבע לימון
  • 1.5 ליטר מים

אופן ההכנה

  • קולפים את הפירות וחותכים כל פרי לחצי ואת החצי לפרוסות בינוניות
  • מכניסים את הכל לסיר
  • מוסיפים 1.5 ליטר מים ומרתיחים
  • ממשיכים לבשל עוד כ 10 דקות עד שהפירות מתרככים אבל לא יותר מדי

 

טיפ של אלופים

  • לשים לב לבישול הפירות שלא יתרככו יתר על המידה, לטעום ולשפר מתיקות וחמיצות במידת הצורך
  • אפשר להוסיף מעט קינמון לשידרוג
  •  הקומפוט טעים יותר כשהוא מתקרר והטעמים מתמזגים יחד

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר