מרק גונדי

מנה חגיגית אצל הפרסים, נהגו להכין אותה בערבי שישי ובחגים, מנה שמעלה זיכרונות ותחושה טובה של בית ומשפחה.
30 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • ½ ק”ג בשר עוף
  • 1 כוס גרגירי חומוס
  • 1 כף מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • ½ כפית כורכום
  • 1-2 כפות אבקת מרק עוף
  • 1 ליטר מים

אופן ההכנה

  • לחתוך את העוף לחתיכות קטנות
  • לטגן קלות את גרגירי החומוס באבקת מרק
  • בסיר: לשים מים, חתיכות עוף, גרגירי חומוס, מלח, פלפל שחור, כמון, כורכום, אבקת מרק עוף
  • להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל במשך 45 דקות
  • מומלץ לאכול יחד עם המקלובה

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר