מרק צ׳ורבה מסורתי של עליזה בנטל

מרק עם ירקות שורש וכדורי בשר עם אורז
90
מנה ראשונה

מצרכים

 

  • 1 סלרי
  • 4 גזר
  • 4 עגבניות
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 2 בצל לבן
  • 4 לימון
  • 600 גרם בשר עוף טחון
  • חצי כוס אורז
  • 1 לווג׳ (לאושטיאן)
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית אבקת מרק
  • 1 כפית פפריקה

אופן ההכנה

  • חותכים את כל הירקות לקוביות
  • מכניסים לסיר רק את הבצל, הגזר, הסלרי ושורש הפטרוזליה ומטגנים קלות
  • מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
  • מוסיפים את שאר הירקות לסיר
  • מוסיפים תבלינים ומיץ מהלימון
  • מכניסים את קציצות העוף ומחכים כ-30 דקות עד שמוכן

טיפ של אלופים

לא לשכוח לשים לווג׳ – תבלין רומני הנקרא בעברית לאושטיאן.

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר