סופריטו עוף ברוטב סילאן

נתחי עוף עם תפוחי אדמה ובצל ברוטב סילאן מנה שעפרה אוהבת מאוד להכין לכל המשפחה .
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • קילו כרעיים עוף
  • בצל 3 גדולים
  •  3 כפות סילאן טבעי
  • 5 שיני שום
  • 3 תפוחי אדמה
  • פתיתים 1 כוס

אופן ההכנה

  • חותכים את הבצלים ומטגנים עד השחמה
  • מוסיפים 5 שיני שום
  • בינתיים מקלפים חותכים את התפוחי אדמה לקוביות גדולות יחסית
  • מורידים לעוף את העור ומטגנים אותו בסיר, נותנים לו להשחים ולהיסגר 3 דקות
  • מוסיפים את תפוחי האדמה
  • מוסיפים את הסילאן, המלח, הפלפל, אבקת מרק עוף ואת המים עד כיסוי .
  • סוגרים את המכסה ונותנים לו להתבשל במשך שעה .

טיפ של אלופים

להוריד את העור מהעוף . יותר בריא ויותר טעים.

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר