הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
סחוג
מטבל תימני פיקנטי
15 דקות
מנה ראשונה
Previous
Next
מצרכים
6 פלפלים חריפים טריים. אפשר לערבב אדומים וירוקים
5 שיני שום גדולות קלופות
צרור כוסברה ללא גבעולים
2 תרמילי הל
2 מסמרי ציפורן שלמים
1 כף שטוחה זרעי כמון שלם
1 כף גדושה מלח גס
2 עגבניות חתוכות גס
אופן ההכנה
את הרכיבים היבשים (התבלינים) לכתוש על אבן מיוחדת – מזחגה
בנתיים לקצוץ את הפלפלים ולהוסיף אותם בהדרגה לתבלינים
להוסיף גם את עלי הכוסברה ושיני השום
לרסק כמה שאפשר ולהוציא עם כפית לתוך קערה ומה שנותר להשאיר בתוך האבן
לקחת את העגבניות החתוכות ולרסק אותן על המטבל שנשאר
להעביר גם אותו לקערה
טיפ של אלופים
לאכול ישירות מהאבן מבלי להעביר לצלחת
עוד מהמתכונים שלי
מנה ראשונה
חטיף" לבבות עוף תימני"
חטיף" לבבות עוף תימני" שמכינים כשרוצים לארח את החברים לערב שכולו אהבה אלכוהול ונשנושים
שיתוף
מנה ראשונה
עיג'אה - קציצות ירק תמניות עם התבלין הסודי של ברכה
קציצות ירק תמניות, שאוכלים בשישי צהרים ומלאות בהמון ירוקים, שכיף לאכול לצד חלה טריה
שיתוף
מנה עיקרית
מרק תימני
מרק עם עוף, תפוחי אדמה וירק.
שעה ורבע
שיתוף