סחוג

מטבל תימני פיקנטי
15 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

 

  • 6 פלפלים חריפים טריים. אפשר לערבב אדומים וירוקים 
  • 5 שיני שום גדולות קלופות 
  • צרור כוסברה ללא גבעולים 
  • 2 תרמילי הל 
  • 2 מסמרי ציפורן שלמים 
  • 1 כף שטוחה זרעי כמון שלם 
  • 1 כף גדושה מלח גס
  • 2 עגבניות חתוכות גס

 

אופן ההכנה

  • את הרכיבים היבשים (התבלינים) לכתוש על אבן מיוחדת – מזחגה 
  • בנתיים לקצוץ את הפלפלים ולהוסיף אותם בהדרגה לתבלינים 
  • להוסיף גם את עלי הכוסברה ושיני השום 
  • לרסק כמה שאפשר ולהוציא עם כפית לתוך קערה ומה שנותר להשאיר בתוך האבן 
  • לקחת את העגבניות החתוכות ולרסק אותן על המטבל שנשאר 
  • להעביר גם אותו לקערה

טיפ של אלופים

לאכול ישירות מהאבן מבלי להעביר לצלחת

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר