סלט ד'ה-רוז' חגיגי ופורח לכבוד האביב

כך זוכרת בת שבע את שם הסלט מימי ילדותה וכלל אינה בטוחה שאכן זהו שמו, סלט חגיגי עם תפוחי אדמה מבושלים שמכינים בפסח ונראה כמו יצירת אומנות.
50 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 4 תפוחי אדמה
  • 6 ביצים
  • 10 מלפפונים חמוצים
  • 3 גזרים
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • פרוסות זיתים ירוקים או שחורים
  • מיץ מ 1 לימון
  • 1-2 כפות שמן
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • לבשל את תפוחי האדמה עד שמתרככים, לקלף ולחתוך לעיגולים
  • לבשל את הביצים עד שמתקשות, לקלף ולחתוך לעיגולים
  • לקלף את הגזר, לחתוך לעיגולים ולבשל עד שמתרכך
  • לחתוך את המלפפונים לעיגולים
  • לקצוץ את הפטרוזיליה לעלים יפים ושלמים
  • על מגש גדול ומרשים לסדר את עיגולי הירקות זה על זה לפי הגודל והצבעוניות שייראה כמו גינת פרחים חגיגית
  • לזלף מעל הירקות טיפות שמן ומיץ לימון ולזרות מלח ופלפל
  • בין פרחי הירקות לפזר ולסדר יפה עלי פטרוזיליה ופרוסות זיתים
  • אפשר לפזר מעל קצת רוטב חריף

טיפ של אלופים

* כשאת אוהבת את המטבח זה מורגש בהכל

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר