הטיפ של איריס לטיגון: חשוב לטגן טוב טוב עד שמתקבל צבע חום, כי בתערובת יש בשר שחשוב לבשל אותו היטב וגם כי זה נותן טעם אחר ללביבה. מומלץ לאכול בטמפרטורת החדר. לא חם ישר מהטיגון. בתיאבון!
התרומה שלכם חשובה לנו!
בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.
בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:
6 ש”ח
42 ש”ח
74 ש”ח
128 ש”ח
סכום אחר