קציצות פראסה בשריות של רחל

פראסה, הלא היא הכרישה המפורסמת, מתקתקה ומעודנת, משתלבת נהדר בקציצות הבשר
60 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 4 יחידות כרישה בינוניות יפות ולבנות, חתוכות לקוביות בינוניות
  • 4 תפוחי אדמה (לא קלופים), חתוכים גס
  • 1 ק”ג בשר טחון
  • 2 גבעולי סלרי כולל עלים
  • 3 ביצים
  • פירורי לחם
  •  1 כפית שטוחה מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  •  1 כפית שטוחה בהרט
  • שמן קנולה

אופן ההכנה

  • את הפראסה נחתוך לקוביות ונרתיח במים חמים עם התפו”א (לא קלופים) 
  • כשמוכן, נוציא מהמים ונשטוף בעדינות – שימו לב הפראסה תהיה מוכנה לפני התפוח אדמה
  • סוחטים היטב בידיים את הפראסה ומוסיפים לפירה
  • מוציאים את תפו”א ועושים פירה
  • שוטפים וקוציים את הלסיר עם העלים
  •  מערבבים בקערה את הבשר הטחון, התבלינים, הביצים, הסלרי הפראסה והפירה ולשים הכל טוב טוב
  • אם יוצאת עיסה דלילה מידי מוסיפים פירורי לחם ד לקבת מרקם יציב
  • עושים קציצות באיזה גודל שרוצים ומטגנים בשמן עמוק
  •  מוציאים את הקציצות בעדינות באמצעות תרבד עם חורים על נייר סופג ומגישים

טיפ של אלופים

אפשר להוסיף גם עגבניה קצוצה לקציצה – זה יוצא ממש טעים!

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר