לתבנית בקוטר 24 או תבנית בינונית
המרכיבים למסה התחתונה :
המרכיבים לרוטב :
מכינים את הרוטב:
מכינים את המסה התחתונה:
מכינים את המסה העליונה:
הגשה:
לידיעתכם, במתכון הלבנוני המקורי אין אינסטנט פודינג. מקציפים 2 שמנת המתוקה עם 4 כפות אבקת סוכר לקצף יציב, עורמים על הפודינג שבינתיים התקרר, מפזרים את הפיסטוקים והרוטב ומגישים מיד. עדיף להכין את זה לפי המתכון האמיתי ולא להכניס לזה פודינג וניל.
הצעת הגשה: בעת ההגשה מפזרים על המנה פיסטוקים קצוצים גס, יוצקים בנדיבות רוטב על המעדן וגם בצלחת ומגישים.
התרומה שלכם חשובה לנו!
בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.
בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:
6 ש”ח
42 ש”ח
74 ש”ח
128 ש”ח
סכום אחר