סלט סלק אדום מוּשְׁ-לָם

סלט הסלק האדום היפהפה מוגש לצד תבשיל הזיתים עם הבשר וזה מושלם ביחד. לא תצליחו להפסיק לאכול. קצת מזה ונישנוש מזה וכך עוד ועוד.
30 דקות
סלטים

מצרכים

  • 6-7 סלק
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • מים בגובה ¾ סיר
  • 1 כוס שמן
  • ½ כפית מלח

אופן ההכנה

  • לשטוף את הסלק היטב עם מים וסבון
  • בסיר לחץ: סלק, סוכר, מלח, מים בגובה שיכסו את הסלק
  • לבשל עד לרתיחה, להנמיך את הלהבה, 75 דקות
  • להוציא את הסלק מהסיר, לקרר ולקלף
  • לפרוס את הסלק לפרוסות ואז לחתוך לרצועות גסות
  • לשים את רצועות הסלק בכלי פיירקס
  • לשפוך שמן על רצועות הסלק עד שיכסה אותן
  • לזרות מעל מלח
  • לשמור את רצועות הסלק בכלי פיירקס במקרר
  • להגיש בכל פעם את הכמות המבוקשת
  • לוודא שהרצועות השמורות במקרר מכוסות בשמן

 

*הצעת הגשה: לפזר על הסלק 4 שיני שום פרוס ו/או כורכום

טיפ של אלופים

כמה שהמאכל פשוט יותר, כך טעים יותר

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר