מנת הקומבו של מרים – קוסקוס בייתי, עם מרק ייחודי וכופתאות עוף וביצים
90 דקות
מנה עיקרית
Previous
Next
מצרכים
1 ק”ג סולת
מלח כפית 1
קמח רגיל כוס 1
מים כוס וחצי
½ ק”ג חזה עוף
4 שוקיים עוף
בקבוק שמן 1
בצל 1
תפוחי אדמה 2
קישואים 2
7 ביצים (2 קשות ו 5 חיות)
גזר 1
פטרוזיליה צרר
שמיר / כוסברה צרור
קמח מצה כוס וחצי
קינמון חצי כפית
כורכום חצי כפית
ראש סלרי 1
מלח כפית 1
פלפל לפי הטעם
פפריקה כפית
אופן ההכנה
מכינים את המרק לקוסקוס: בסיר מיוחד לקוסקוס (2 קומות) מכניסים בחלק התחתון פטרוזיליה, שמיר, ½ ראש סלרי, קישואים, תפוחי אדמה, בצל, גזר, שוקי עוף ו- ½1 ליטר מים.
מכינים את הדבחייה: חותכים חזה עוף לקוביות קטנות ומכניסים לכוס/ פינג’ן (שניתן להכניס לתוך סיר המרק) משומנת מכל הכיוונים עם כחצי כוס שמן (מכניסים את השמן לכוס ומזיזים מצד לצד שיגיע לכל הצדדים של הכוס).