איטריות מטוגנות ואורז

תוספת מושלמת לכל ארוחה לפי המתכון של רותי
30 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 2 כוסות אורז לבן פרסי קלאסי
  •  1 חבילת אטריות למרק דקיקות של אסם
  •  1 כף שטוחה אבקת מרק עוף

אופן ההכנה

  • מטגנים בשמן קנולה את האטריות בסיר עד שהם שחומות וקריספיות
  • שוטפים היטב במסננת תחת מים זורמים את האורז הלבן
  • מוסיפים לסיר האטריות 4 כוסות מים רותחים
  • כף שטוחה של אבקת מרק עוף ולאחר הבעבוע מוסיפים את האורז השטוף
  • מניחים מגבת על הסיר ומעל מכסה, אש קטנה כרבע שעה

טיפ של אלופים

אם יש לכם מרק עוף במקרר אפשר להשתמש בנוזל שלו במקום אבקת מרק

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר