הסלוף של נעמי

“סוג של לאפה תימנית, או בשפה הירושלמית “אש תנור
שעה ועשרים דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 1 קילו קמח מנופה 
  • 2 כפות שמרים יבשים 
  • 1 כף מלח גס 
  • ¼ כוס מים רותחים 
  • 3/4 כוס מי ברז 
  •  3 כוסות מים פושרים 

אופן ההכנה

  • לערבב את הקמח והשמרים
  • 1 כף מלח גס 
  • לערבב את 1/4 כוס המים הרותחים, 3/4 כוס מי הברז והמלח בכוס 
  • לשפוך לקערת השמרים 
  • להוסיף עוד 3 כוסות מים פושרים 
  • לערבב עם כף 
  • לכסות עם שקית ניילון ומגבת לרבע לשעה ולתת לזה לנוח
  • ללוש ושוב מנוחה עד תפיחה כשעה 
  • לקרוץ חתיכות מהבצק עם ידיים רטובות 
  • להניח על מחבת טפלון לא משומנת ולהשטיח את הבצק 
  • לטגן על להבה נמוכה עם מכסה גריל עד הזהבה

טיפ של אלופים

  • לקרוץ את הבצק עם ידיים רטובות כדי שלא ידבק

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר