מעורב ירושלמי אוריגינל

תערובת בשרים במנה אחת בטעם גן עדן, ממש כמו במסעדה
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • חצי קילו קורקבנים
  • חצי ק”ג כבדי עוף
  • חצי ק”ג לבבות עוף
  • פפריקה מתוקה כפית 
  • כורכום רבע כפית
  • עלי דפנה צרור
  • אגוז מוסקט מגורד כפית
  • כוס וחצי ציר עוף מגרונות של עוף שבושלו במים עם ירקות שורש וסוננו

אופן ההכנה

  • את כבדי העוף חורכים מעט על גבי אש חיה בעזרת רשת גריל
  • מנקים היטב את הלבבות עוף והקרקבנים, ומבשלים בסיר מכוסים בציר עוף יחד עם התבלינים ועלי הדפנה.
  • זמן הבישול- כשעה ברתיחה בינונית, ניתן להאיץ את התהליך בסיר לחץ.
  • מוסיפים לבסוף את הכבדי עוף החרוכים לערבוב סופי, ומתבלים במלח לפי הטעם.

טיפ של אלופים

את המעורב כדאי להגיש עם אורז לבן, או אטריות דקות מבושלות גם הן בציר עוף.

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר