מומלץ להשתמש בתבנית עגולה בינונית בגובה לפחות 3 ס”מ
- לשים את כל חומרי הבצק במעבד מזון.
- להוציא את הבצק וללוש אותו, תוך כדי ש”פותחים” ומקפלים אותו שוב ושוב.
- לאחר הלישה לעטוף את הקערה בניילון ולשים במקרר כשעה.
- להוציא את הבצק מהמקרר ולרדד לפי צורת התבנית בגובה 3-4 מ”מ, ולגודל שיכול לכסות את התבנית עם עודפים של כ-3-4 ס”מ.
- לסדר בתבנית עם שוליים לגובה של לפחות 2-3 ס”מ.
- לשים בסיר בינוני את כל מרכיבי המלית.
- להניח על אש ולבשל תוך כדי ערבוב תמידי (על מנת שהביצים לא יהפכו למקושקשת).
- להמשיך לבשל עד הסמכה של החלב.
- להוריד מהאש ולחכות שהמלית תגיע למצב פושר.
- למרוח את הריבה על כל הבצק, גם על השוליים.
- לצקת את המלית על הבצק והריבה.
- לחמם תנור ל-180 מעלות ולהכניס בזהירות את העוגה.
- לאחר שרואים את החלב מתכהה בחלקו העליון ניתן לגעת בזהירות. כאשר צדי העוגה קשיחים ורק המרכז רוטט ניתן להוציא את העוגה מהתנור.
- לתת לעוגה להתקרר ולהכניס למקרר. מגישים קר.