עלי גפן ותבשיל ממולאים

מנה שברכה אהבה להכין לארוחות המשפחתיות הגדולות. היא הייתה יושבת ומכינה 40 פלפלים ועגבניות ממולאים בעצמה!
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • עלי גפן
  • קילו בשר טחון עם קצת שומן כבש
  • 2 כוסות אורז עגול
  • 40 כ- עלי גפן
  • חבילת שמיר
  • חבילת כוסברה
  • 3 שיני שום כתוש
  • כפית פלפל שחור
  • כפית מלח
  • צנוברים
  • 2 לימון

אופן ההכנה

  • לבשל את האורז בנפרד חצי בישול, כעשרים דקות

הכת המילוי:

  • קוצצים את כל הירוקים
  • מוסיפים את האורז החצי מבושל, בשר, שום כתוש, מלח, פלפל שחור ולימון
  • ממלאים את העלים, מגלגלים וסוגרים מהצדדים ושמים בתוך סיר
  • מבשלים עם שמן זית, שמים קצת מים רותחים.
  • כ 45 דקות בישול עד שעה

טיפ של אלופים

לשים צלחת על בתוך הסיר לשמור את האדים בפנים שיתבשל מהר יותר

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר