תבשיל תפוא אדמה, פטריות ופלפלים בוכרי בתנור מתובל בתבלין הקדרה הסודי של ברכה

תבשיל תפוא אדמה, פטריות ופלפלים בוכרי בתנור מתובל בתבלין הקדרה הסודי של ברכה
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 2 בצלים
  • 6 תפוחי אדמה
  • 2 סלסלות פטריות
  • 4 פלפלים אדומים
  • שליש כוס שמן
  • 1 כף אבקת מרק
  • 1 כף גדושה תערובת תבלינים של ברכה
  • 1.5 כוס מים חמים
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • מטגנים, מקלפים וחותכים את הבצל לרצועות
  • מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לפרוסות בעובי של 1 ס”מ
  • שוטפים וחותכים את הפלפלים לרצועות לאורך
  • בקערה קטנה מערבבים את התבלין הסודי של ברכה עם אבקת המרק והמלח
  • מתחילים לבשל….בסיר רחב ועמוק מוסיפים את השמן ומטגנים קלות את הבצל – עד לתחילת השחמה
  •  על אש נמוכה או כשהסיר על השיש, מסדרים את הירקות בשכבות שונות על הבצל, כאשר בין כל שכבה ושכבה מפזרים מעט מתערובת התבלינים שהכנו לתבשיל
  • יוצקים את המים החמים לתוך הסיר
  • מביאים לרתיחה, מנמיכים אש, מכסים ומבשלים כ- 40 דקות

טיפ של אלופים

  • ניתן לגוון בירקות שונים לפי הירקות שאתם אוהבים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר