איטריות מטוגנות ואורז

תוספת מושלמת לכל ארוחה לפי המתכון של רותי
30 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 2 כוסות אורז לבן פרסי קלאסי
  •  1 חבילת אטריות למרק דקיקות של אסם
  •  1 כף שטוחה אבקת מרק עוף

אופן ההכנה

  • מטגנים בשמן קנולה את האטריות בסיר עד שהם שחומות וקריספיות
  • שוטפים היטב במסננת תחת מים זורמים את האורז הלבן
  • מוסיפים לסיר האטריות 4 כוסות מים רותחים
  • כף שטוחה של אבקת מרק עוף ולאחר הבעבוע מוסיפים את האורז השטוף
  • מניחים מגבת על הסיר ומעל מכסה, אש קטנה כרבע שעה

טיפ של אלופים

אם יש לכם מרק עוף במקרר אפשר להשתמש בנוזל שלו במקום אבקת מרק

עוד מהמתכונים שלי