הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
איטריות מטוגנות ואורז
תוספת מושלמת לכל ארוחה לפי המתכון של רותי
30 דקות
מנה ראשונה
Previous
Next
מצרכים
2 כוסות אורז לבן פרסי קלאסי
1 חבילת אטריות למרק דקיקות של אסם
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
מטגנים בשמן קנולה את האטריות בסיר עד שהם שחומות וקריספיות
שוטפים היטב במסננת תחת מים זורמים את האורז הלבן
מוסיפים לסיר האטריות 4 כוסות מים רותחים
כף שטוחה של אבקת מרק עוף ולאחר הבעבוע מוסיפים את האורז השטוף
מניחים מגבת על הסיר ומעל מכסה, אש קטנה כרבע שעה
טיפ של אלופים
אם יש לכם מרק עוף במקרר אפשר להשתמש בנוזל שלו במקום אבקת מרק
עוד מהמתכונים שלי
מנה ראשונה
המטבוחה הסודית של רותי
סלט עגבניות מרוקאי חריף בגרסה הטחונה שמיד תתמכרו אליה
120 דקות
שיתוף
מנה עיקרית
קציצות בקר על מצע אורז
קציצות בקר ברוטב עגבניות ושעועית ירוקה, עם אורז לבן ואטריות קריספיות.
60 דקות
שיתוף
מנה ראשונה
פשטידת מח'אמר מרוקאית
פשטידת מחאמר לבשלנים מתחילים שפורסים כמו עוגה ואוכלים יחד כל המשפחה
30 דקות
שיתוף