מרק תימני מהכרם

מרק בשרי עשיר עם שוקיי עוף ובשר עגל שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!
120 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 1 חבילה של בשר עגל
  • 1 חבילה של שוקיים
  • 1/2 חבילה של כנפיים
  • 1 בטטה גדולה קלופה וחתוכה גס
  • 3 תפו”א קלופים וחתוכים גס
  • 5 גבעולים של בצל ירוק חתוך גס
  • 1 כף מרק עוף 
  • 1/2 כף פלפל שחור
  • כף וחצי של כורכום
  • 5 עגבניות טריות מרוסקות בבלנדר
  • 1 כף גדושה של רסק עגבניות

אופן ההכנה

  • לוקחים סיר גדול (10 ליטר) ממלאים 3/4 ממנו במים
  • מוסיפים את הבשר עגל ומבשלים כשעה. עד שהבשר נעשה רך
  • מוסיפים לסיר את השוקיים והכנפיים ומבשלים עוד כחצי שעה, עד שהעוף גם הוא מוכן
  • בקערה מכניסים את: העגבניות, רסק העגבניות וכל התבלינים
  • יוצקים את כל התוכן לסיר, מבשלים עוד כ- 20 דק
  • מוסיפים את הבטטה והתפו”א ומבשלים עוד 10 דק’ עד לריכוך

טיפ של אלופים

למרקם חלק יותר לקלף את העגבניות לפני שמכניסים לבנדר

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר