מרק תימני מהכרם

מרק בשרי עשיר עם שוקיי עוף ובשר עגל שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!
120 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 1 חבילה של בשר עגל
  • 1 חבילה של שוקיים
  • 1/2 חבילה של כנפיים
  • 1 בטטה גדולה קלופה וחתוכה גס
  • 3 תפו”א קלופים וחתוכים גס
  • 5 גבעולים של בצל ירוק חתוך גס
  • 1 כף מרק עוף 
  • 1/2 כף פלפל שחור
  • כף וחצי של כורכום
  • 5 עגבניות טריות מרוסקות בבלנדר
  • 1 כף גדושה של רסק עגבניות

אופן ההכנה

  • לוקחים סיר גדול (10 ליטר) ממלאים 3/4 ממנו במים
  • מוסיפים את הבשר עגל ומבשלים כשעה. עד שהבשר נעשה רך
  • מוסיפים לסיר את השוקיים והכנפיים ומבשלים עוד כחצי שעה, עד שהעוף גם הוא מוכן
  • בקערה מכניסים את: העגבניות, רסק העגבניות וכל התבלינים
  • יוצקים את כל התוכן לסיר, מבשלים עוד כ- 20 דק
  • מוסיפים את הבטטה והתפו”א ומבשלים עוד 10 דק’ עד לריכוך

טיפ של אלופים

למרקם חלק יותר לקלף את העגבניות לפני שמכניסים לבנדר

עוד מהמתכונים שלי